Misi Bohóc

Vissza Műsorszervezés
Rácz Erika 30/9412-610

1. Misi bohóc énekes, táncos, vetélkedőkkel egybekötött szórakozást ígér gyerekeknek és szülőknek egyaránt. Ezt követően, vagy ezt megelőzően arcot festünk, és lufi figurával lepjük meg a kicsiket.

 

2. „Cirkusz a javából!” A fergeteges cirkuszi műsorban, a porond szereplői

roppant vicces, és meghökkentő jelenetükkel mutatkoznak be a kedves gyerekeknek.

Többek között vendégünk a híres kötéltáncosnő, aki lélegzetelállító módon szembe nézz a szörnyű mélységgel, vagy magassággal? A világ legerősebb embere is látható, továbbá a vakmerő állat idomárral is megismerkedhetünk.

A végén, a közönségből kiválasztott győztesek elnyerhetik az aranyperecet.

 

3. „Varázsláda” Egy csodaszépen felflitterezett függöny előtt, gyönyörű fekete bársonnyal bevont, ékszerekkel, és drága kövekkel kirakott varázsláda látható a színpadon.

A mágikus ládából csuda kellékek kerülnek elő a kicsik legnagyobb örömére.

Díszes kosztümök, és sminkek emelik a varázslatos műsor hangulatát, melyben a gyerekek teljesen részesei lehetnek a trükköknek, és a bűvészetnek.

 

4. „Misi bohóc tejszínhabos hajó kirándulása a Karib tengeren.” - Számos kellékkel és színes kiegészítőkkel, csodás zenei aláfestés alatt, egy hófehér hajót rendezünk be a színpadon, és egy mesetörténettel járjuk be a világ legszebb tájait.

 

5. "Minisztár". Vetélkedők sorozata kerül megrendezésre, amiben tánc, torna és különböző féle ügyességi versenyekben csillanthatják meg tehetségüket kicsik és nagyok egyformán.

A zsűri elnökök, a színpadon kihelyezett külön asztal mögött nagyon elegáns, de közben igen tréfás jelmezben, és színpontozó táblákkal a kezükben értékelik a produkciókat.

A résztvevők arany, ezüst, ill. bronzérmek mellett, értékes ajándékokban részesülnek.

 

A műsor időtartama kb. 40-45 perc. Arcfestés és lufi hajtogatás is igényelhető.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. március 2.