Napraforgó Meseszínpad

Vissza Műsorszervezés
Rácz Erika 30/9412-610

Elvarázsolt királyfi. (Zenés mesejáték 1 órában, lerövidíthető 45percesre, ovisoknak, kisiskolásoknak) A mese tanulságos, a főszereplő kislány kitartásáról és megpróbáltatásairól szól és arról, hogy ha az ember kiköt egy célt magának azt mindenáron véghez, viszi. Útja során találkozik ördöggel, boszorkánnyal, az öreg hajóskapitánnyal. A 3 csoda megtétele után elnyeri az áhított királyfi szerelmét és édesanya csodálatát.

 

Utazás a világ körül.(Interaktív zenés mesejáték). A mese három szereplője a kutya, a cica és az utazó.  Bejárják a világot közben a gyerekek segítségével, felfedezik a világ országainak növény és állatvilágát, és számtalan bonyodalomba keverednek, de a gyerekek segítenek kijutni a sivatagból, a jégvilágból és a dzsungelből. A mese tanulsága, hogy nagy összetartással mindenre képesek lehetünk.

Találkozás a mikulással! Élőzenés mikulásműsor, ismert mikulás dalokkal, versekkel, sok játékkal két kis krampusz segítségével. Kiderül, hogy mit tesz a mikulás, amikor nem dolgozik.


Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2020. június 2.