Rejtély zenekar

Vissza

Weboldal: www.myspace.com/rejtelyzenekar

2007 májusában alakult szigetszentmiklósi-budapesti zenekar.
stílusát tekintve alternative,pop,post-punk,garage-pop,indie,punk,rock,beat,balkan,minimal-electro műfajok összemosódása.
a zenekar játszott már a szigeten,fellépést nyert a pál utcai fiúkkal a gödörben és az a38-on a heaven street seven-el is.két tehetségkutató másodok helyezettje,dobos,gitáros különdíjjal.eddig két demót,egy kislemezt és egy nagylemezt készítettek.
a nagylemezről két angol nyelvű szám felkerült az amerikai skratch magazin cd válogatására is.
most van előkészületben egy kislemez ami az abbey road stúdióban fog végleges formát kapni.készül két remix is a nagylemez változtass meg és dunai ágról számaiból amit turijánszki györgy(ex-puf,ex-colorstar,jansky d'n'b live,jazzina,poop,minimalien) készít el.
a zenekar hallható az egri popméter rádióban és annak rendezvényein és a szegedi radio.mi rádióban is.több cikk jelent meg a zenekarról online és nyomtatott(wan2,exit,móricka)formában.
rádióriport a radio.mi élő műsorában és a jate klubban megrendezett partiján ,továbbá két videóinterjú(one day fame-wan2,zupparty) készült a zenekarral.
a nem besorolható(mert igazából a felsorolt stílusok eggyikét sem képviseli 100%-osan)
stílus és a magyarországi zeneipar haldoklása miatt egyre nehezedő szerzezések,akadályok ellenére a zenekar törekszik minnél több koncert szervezésére és idő,energia,pénz befektetésére az ismertség és önmegvalósítás érdekében.
és nem utolsó sorban arra,hogy minnél több ember(esetleg ország) befogadja zenéjüket.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. április 15.